top of page
FAQ

FAQ

FAQ

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna.

Är det något du fortfarande undrar över ber vi dig kontakta oss på via mail här.

 • Vad har man på sig?
  Mjuka och bekväma kläder som det är enkelt att röra sig i. Ta gärna på en varmare tröja som du har under uppvärmningen. I klassisk balett krävs det en tekniksko, rådfråga din lärare var du köper dessa. I street har du gymnastikskor som är rätt släta för bra ”glid”, undvik svarta sulor som lämnar märken efter sig. Som danselev hos oss får du 10% hos dansbutiken.com.
 • Var byter man om?
  På tredje våningen finns omklädningsrum med dusch. För att komma dit går du förbi foajén och uppför trappan vid sal 1. Vi har även hyllor i varje danssal där du kan förvara värdesaker under din lektion.
 • Hur får jag tag på läraren?
  Oftast finns det lite tid att prata med din danslärare eftersom de har fullt upp under och före lektionstid. Lämna gärna en lapp med dina kontaktuppgifter så ringer läraren upp dig.
 • Allt för trivseln
  Allt för att läraren får mesta möjliga tid med sin grupp respekterar vi en stängd dörr. För att bevara våra fina lokaler lämnar vi ytterskorna utanför danssalen.
 • Vart finns närmsta parkering?
  Eftersom vi endast har ett fåtal p-platser i Norra hamn rekommenderar vi P-huset på Åhléns och Strand galleria.
 • Ätstörning?
  I föreningen ser vi allvarligt på undervikt och ätstörningar. Vi har jobbat med fortbildning för personalen i ämnet för att tidigt kunna agera. Om vi misstänker att en elev har en ätstörning så kan vi hänvisa till professionella behandlare och tipsa om litteratur.
bottom of page