50 år i dansens tecken

Uppdaterad: 18 jan 2019
Tänk att vi i år firar 50 år som förening!


För oss är dans så mycket mer än bara rörelse, det är gemenskap, frihet, gestaltning och mycket glädje. Det vill vi förmedla genom denna nya fräscha hemsida skapad av vår tidigare danselev Mikaela Sandström, som vi vill rikta ett stort, stort tack till. Hon har verkligen fångat essensen av vad vi står för.


I år tar vi också avstamp mot 50 nya dansår! Vi laddar om batterierna och ger oss in i framtiden med nya danssteg. Under Jubileumsåret kommer vi att bjuda på jubileumsklasser, tårtkalas, rekvisitautställning, föreställningar och mycket mer.

Häng med och fira med oss!


Intresseavvägning för publicering av filmer i samband med firandet av

Luleå Rytmik och Balettförenings 50 års jubileum.


I samband med att LR&B firar 50 års jubileum 2019 kommer vi att publicera korta dansfilmer från gamla dansföreställningar på sociala medier.

I och med den nya GDPR lagen har vi gjort en intresseavvägning ang. detta. Vi bedömer att föreningens intresse i att publicera dansfilmerna väger tyngre än individernas personliga integritet. I filmerna som publiceras medverkar flera personer. Ingen är i direkt fokus och vår bedömning är att det inte ska inkräkta på personernas integritet.

Om du vill få en film raderad är du välkommen att kontakta marica@lulearytmik.se /