Luleå Rytmik & Balettförening
Norra Strandgatan 1
972 39 LULEÅ

Tel:0920-174 59
Epost:info@lulearytmik.se
www.lulearytmik.se

Besökstider kontoret
Måndag-torsdag kl 09-15, Lunch kl 12-13
Fredag kl 09-14, Lunch kl 12-13

Telefontider kontoret
Telefontid  kl. 10.00-12.00 måndag-torsdag.

Frågor & svar

Vad har man på sig?

Mjuka och bekväma kläder som det är enkelt att röra sig i. Ta gärna  på en varmare tröja som du har under uppvärmningen. I klassisk balett krävs det en tekniksko, rådfråga din lärare var du köper de. I street har du gymnastikskor som är rätt släta för bra ”glid”, undvik svarta sulor som lämnar märken efter sig.

Var byter man om?

På tredje våningen finns omklädningsrum med dusch. För att komma dit  går du förbi foajén och uppför trappan vid sal 1. Vi har även hyllor i varje danssal där du kan förvara värdesaker under din lektion.

Hur får jag kontakt med dansläraren?

Oftast finns det litet tid att prata med din danslärare eftersom de har fullt upp under och före lektionstid. Lämna gärna en lapp med dina kontaktuppgifter så ringer läraren upp dig.

Allt för trivseln

Allt för att läraren får mesta möjliga tid med sin grupp respekterar vi en stängd dörr. För att bevara våra fina lokaler lämnar vi ytterskorna utanför danssalen.

Parkering?

Eftersom vi endast har ett fåtal p-platser i Norra hamn rekommenderar vi P-huset på Åhléns och Strand galleria.

Ätstörningar

I föreningen ser vi allvarligt på undervikt och ätstörningar. Vi har jobbat med fortbildning för personalen i ämnet för att tidigt kunna agera. Om vi misstänker att en elev har en ätstörning så kan vi hänvisa till professionella behandlare och tipsa om litteratur.

Sök